USA på MC kyst til kyst
www.mcusa.dk
 
 
Mobil: 30 202 204 
Mail: info@mcusa.dk

 VELKOMMEN

 PROFIL

 TURE

 Kyst til Kyst

 Arizona - Route66

 Highway1-California

 Florida

 INFO MØDE

 FOTOS

 TILDMELDING

 BETINGELSER

 GRUPPER

 KONTAKT


Danmarks største og mest omfattende Kyst til Kyst tur, til Danmarks billigste pris

MC Rejser Kyst til Kyst den ultimative tur ( Coast to Coast i USA) 2014

09 Maj - 30 Maj 2014 (22 dg.) Kyst til Kyst den ultimative tur. kr. 33.995 pr chauffør og ca. 22.995.- for passanger Bestil nu

MC Rejser Kyst til Kyst den ultimative tur ( Coast to Coast i USA) 2015

01 Maj - 22 Maj 2015 (22 dg.) Kyst til Kyst den ultimative tur. kr. 33.995 pr chauffør og ca. 22.995.- for passanger Bestil nu

Få overblik over turen... - Klik her

Mc route kyst til kyst i USA

Kyst til kyst - Den ultimative tur

Kort Beskrivelse:
Turen er en kongetur, den længste tur vi har i programmet, og går som navnet antyder fra øst-til vestkysten. Den giver et stort indblik i USA og dens storhed. Turen er fyldt op med godbidder og håndplukkede oplevelser. Du vil på denne tur opleve både storby, hav, ørken, bjerge, prærie og endeløse veje. Vi skal opleve fantastiske New Orleans, El-paso, San Antonio, og specielt kun på vores kyst til kyst ture oplever du også Las Vegas, monument Valley, den bedste bid af Route 66, Grand Canyen m.m.
Dette er som beskrevet ”Den ultimative tur” - Klik her for at forhåndstilmelde dig - Husk vi har prisgaranti på alle vores ture

Dag 1
Afrejse fra Danmark – Vi vil stå i Orlando og tage imod jer når i ankommer. Om aftenen vil vi tage til Downtown Disney, og spiser.

mc rejse Orlando til Los Angeles

Dag 2 (hviledag i Orlando)
Vi starter tidlig, da alle alligevel har lidt sommerfugle i maven.
Vi arrangerer en bus, som vil tage os på en heldagsudflugt. Vi skal bl.a. en tur på Daytona Beach, dyppe tæerne, eller måske helt under, det er ligesom her ”coast-to-coast” tager sin begyndelse. Vi skal også besøge verdens største Harley Davidson forhandler, som ligger i et kompleks sammen med andre gode mc-udstyrsforretninger, så her vil være rig mulighed for at gøre en god handel. Senere tager vi en tur på Mainstreet, hvor alle biker-barerne ligger.

Daytona til LA

Dag 3
Vi kører ud til vores motorcykeludlejer, det store øjeblik er kommet- vi får udleveret vores Harley Davidson motorcykel (din kommende ven de næste par uger).
Efter grundig instruks af motorcyklerne, og det obligatoriske papirarbejde, forventer vi at være klar til afgang omkring middagstid.
Vi kører gennem det frodige Florida, og ankommer til vores hotel i Gainsville sidst på dagen.

Mototcykel udlejer USA

Dag 4
Vi kører tidligt om morgenen fra Gainsville, nordpå gennem Florida, og besøger det fantastiske sted
Wakulla Springs, også kaldet ungdommens kilde. Herefter passerer vi forbi Apalachicola National Forest, kører langs den Mexicanske Golf med de kridhvide sandstrande. Vi fortsætter herefter til Destin, hvor vores hotel ligger centralt placeret. Destin byder på et hav af gode fiskerestauranter.

Wakulla springs Florida

Dag 5
Vi køre fra hotellet og krydser i løbet af dagen staterne Alabama og Mississippi, og kommer til staten Louisiana, hvor vi skal bo i New Orleans. Vi bor centralt i byen, i ”The French Quarter”, som emmer at atmosfære. Det er herinde man oplever det rigtige New Orleans, jazz-musikken, men også mange andre musik-stilarter. Vi bor i gå-afstand til det berømte ”Bourbon Street”, som nok må betegnes som et sandt musik-mekka om aftenen.

New Orleans

Dag 6 (hviledag New Orleans)
Dagen er på egen hånd med mulighed for shopping et besøg i Bourbon Street, se floden Misssippi og evt. en sejltur med hjuldamper på floden. Det hele ligger i gåafstand fra hotellet som ligger i det Franske kvarter.

Hviledag New Orleans Det franske Kvarter

Dag 7
Vi kører som sædvanlig tidligt, så vi kan komme ud af byen inden myldretrafikken begynder. Vi kører langs sumpene, og skal denne dag bl.a. ud på air-boat drive i sumpene, og se alligatorer og det rige fugleliv som sumpene byder på. Vi skal også besøge det smukke Avery Island, hvor verdens eneste Tabasco fabrik ligger, som producerer sauce af samme navn. Dette er et familieforetagende med en fantastisk historie. Vi fortsætter turen, og overnatter i Sulphur.

airboat tour Luisiana

Dag 8
Vi kører stadig langs den Mexicanske Golf, og kommer i dag ind i olie og landbrugsstaten Texas.
Vi tager på en dejlig sejltur, hvor vi hvis vi er heldige kan se delfiner. Efter sejlturen ankommer vi tidligt til vores hotel i Galveston. Efter indtjek kan de som har lyst, tage sammen med guiden til
NASA, som ligger ligger lige syd for Houston, og kun ca.25 km fra vores hotel.

Texas på MC

Dag 9
Vi køre tværs gennem staten Texas og overnatter i millionbyen San Antonio. Med milighed for at besøge The Alamo hvor legenden DAVID CROCKETT omkom sammen med ca. 189 andre Texasanere. Et slag hvis udfald var givet på forhånd. Vi mødes til en en dejlig middag på The River Walk om aftnen.

San Antonio vi mødes på¨The river Walk til en hyggelig aften

Dag 10
Vi forlader storbyen San Antonio og kører videre gennem det enorme Texas . Vi skal i løbet af dagen bl.a. besøge Jodge Roy Beens berømte og berygtede Saloon, hvor den selvbestaltede dommer holdt justits ved at hænge lovovertrædere om lørdagen - Saloonen er velbevaret

Mc rejse gennem Texas Djudge Roy Beans Saloon

Dag 11
Vi kører af sted om morgenen, og forlader Texas, og kører ind i staten New Mexico. Her vil vi nok møde US boder patrol undervejs, og det store arbejde der gøres for at holde Mexicanere og narkotikaen ude af USA. Dette får Danmarks ydre grænser til at ligne indgangen til en søndagsskole i sammenligning. Hvis tiden tillader det, vil vi besøge de flotte underjordiske drypstenshuler i Carlsbad. Vi slutter dagen i grænsebyen El Paso, som også er byen hvor vi skal overnatte. Om aftenen vil vi spise på et ægte Texas Steak House med en fantastisk atmosfære.

White sands NP

Dag 12
Vi forlader New Mexico, og køre ind i den fantastisk store, varme og flotte stat Arizona. Et af turens højdepunkter nærmer sig. Vi køre langt denne dag, men endestationen er det hele værd, vi ankommer til Cowboybyen Tombstone. Byen hvor den berømte revolverduel mellem Doc Holliday og Wyatt Earp fandt sted mod Clanton-brødrene i 1894. Her er rigtig cowboy stemning, med overdækkede træfortove, og Saloons som i gamle dage, næsten som at træde ind i en film. Et besøg på Longhorn Saloon eller Big Nose Kate´s Saloon er helt sikkert en oplevelse, ligesom et besøg på den lokale gravplads er en oplevelse i sig selv af de helt unikke.

På vejen til tumbstone køre vi gennem Arizonas flotte landskaber

Dag 13
Vi kører fra Tombstone, videre gennem Arizonas fantastiske landskaber, nyder den fantastiske natur og storslåede landskaber. Vi ender dagen i Buckeye.

Mc tur sedona

Dag 14
Vi fortsætter fra Buckeye og kører nu videre nordpå. Vi passerer igen i dag gennem det fantastiske Arizona, hvor naturen taler sit eget sprog.
Vi overnattter i Winslow, og vi vil om aftenen tage op til La Poseda og se den legendariske Chicago expressen gøre holdt på perronen præcis kl.20.

Mc tur tværs igennem Arizona

Dag 15
Vi kører idag fra Winslow mod Nord. Vi skal se fantastiske klippeformationer, og noget af verdens flotteste scenerier som er brugt i utallige western film. Vi slutter dagen i Kayenta.

Mc rejse Monument Valley

Dag 16
Vi kører tidligt fra Kayenta. Ikke fordi vi skal køre forfærdelig mange km.denne dag, men distinationen denne dag er Page, hvor vi vil indlogere os midt på dagen. Herefter er resten af dagen fri.
Der er mange ting at tage sig til i fantastiske Page. En helt fantastisk sejltur på floden hvor en guide vil føre en på en fantastisk rejse med tårnhøje klipper og minimal afstand, eller man kan køre op til Zion Nationalpark, hvilket også er en fantastisk oplevelse.

Vilde heste på grænden mellem Arizona og Utha

Dag 17
Vi forlader igen Page, for at besøge en af turens højdepunkter, Grand Canyon. Dette taler helt for sig selv. Der vil være rigelig med tid i Grand Canyon National Park, og der er nok at tage billeder af. Vi vil også stå for at tage billeder på vores ”helt eget sted”, med dig og motorcyklen, og sceneriet i baggrunden. Der er også mulighed for at besøge Cinemax som viser en fantastisk film, eller tage på helikoptertur over Grand Canyon. Begge dele foregår fra foden af Grand Canyon, begge dele kan anbefales. Vi slutter dagen i Williams, som er en fantastisk by på Route 66, hvor det virkelig lugter af 60´er stemning. Hvis vi er heldige, har det tidligere lykkedes os at få et af de lokale attraktioner til at tænde bål, spille levende musik, lave Steak & Coleslaw, som så nydes omkring bålet. Vi håber det lykkedes igen, ellers er der andre fine steder. Byen rummer masser af mulighed for at købe Route 66 souvenirs med hjem.

på motorcykel gennem Grand Canyen

Dag 18 (Las Vegas)
Dagen byder på det absolut bedste, og mest velbevarede stykke af Route 66. Vi kører gennem Ash Fork, Seligman og Kingman. Vi besøger omkring middag cowboybyen Oatman. Her gør vi hvil, og spiser frokost. Byen er helt speciel, og skal opleves. Herefter kører vi ud af Arizona, og ind i Nevada. Vi skal dog også forbi det fantastiske bygningsværk Hoover Dam, som ligger lige på grænsen. Vi ankommer sent til Las Vegas, og kører ned af the strip, for at indlogere os på et af de store hoteller, og vi skal bo på det højeste, nemlig Stratosphere, med ca. 3800 værelser.

Rute66 Vi køre på det bedste stykke af ruten

Dag 19 (1 hviledag i Las Vegas)
Denne dag er hviledag, og der er nok at se på i Las Vegas. Vi vil om formiddagen arrangere fælles tur til et af USA største Outlet centre, hvor et hvert shop-a-holic gen skulle kunne blive mættet. Eftermiddagen og aftenen er fri hvor vi kan anbefale Hotellets pool område eller en tur ned ad the Strip.

Las Vegas på MC

Dag 20
Vi forlader spillebyen med kurs mod Los Angeles, Califonia.
Dagen er mest en transportdag, vi skal ikke køre særlig langt denne dag, og vi forventer at være i fremme hos motorcykeludlejning firmaet omkring middag, hvor det så er tid at tage afsked med motorcyklerne. Og tro os, efter næsten 3 uger og ca. 6500 km., så kommer man til at holde af sin cykel. Efter aflevering vil der være arrangeret transfer til hotellet.

Las Vegas strip

Dag 21
Vi kører til Venice Beach, og de som har lyst kan nu her afslutte ”coast-to-coast” med en tur i vandet. Vi spadserer en tur langs vandet, da der er meget sjovt at kigge på, og går hen til Santa Monica Pier, som er et klassisk sted, og også her hvor er skiltet for at Route 66 officielt slutter. Man kan såfremt man ønsker det, og det er bestemt anbefalelsesværdig indtage sin mad på den fantastiske fiskerestaurant på Bobla Gump, som samtidig er en tema restaurant og hyldest til filmen Forest Gump. Vi tager herefter på Hollywood Boulevard, og går en tur på walk of fame, hvor alle stjernerne ligger i fortovet.

Dag 22 (hviledag i LA)
Vi tager efter morgenmaden direkte i Universal Studios, og bruger dagen her. En dejlig park med mange gode oplevelser.

universial studios Orlando

Dag 23
Hjemrejsedag og ankomst til Danmark

Motorcykelrejse i USA kyst til Kyst turen slutter her.
Der tages forbehold for ændringer i programmet / tiderne.  

 

Hvad er inkl. i turens pris...

Hvad er inkl.
• Følge/service bil 
• Alle fly
• Udflugt i Orlando
• Udflugt i Los Angeles
• Udflugt i Las Vegas i stor limousine
• Alle hoteller / Alle med pool
• Morgenmad på´de fleste hoteller
• Leje af motorcykel
• Frit kilometerforbrug på din motorcykel 
• Kaskoforsikring
• 2 Danske Guider
• Transfer til og fra Lufthavne i USA
• Betaling til den danske Rejsegarantifond.
• Lån af styrthjelm (hvis du ikke foretrækker at have din egen med) 
• Delt dobbeltværelse (alle hoteller med pool)
• Dansk rejsemanual
• Lufthavnsafgifter og skatter


 

Mange har spurgt til hvad de skal kalkulerer med til ekstra forbrug, og det er sådan at man bruger faktisk ikke ret mange penge på sådan en tur da vi er "on the road" det meste af tiden og det koster jo ikke noget. Maden er god og billig i USA så det bliver heller ikke nogen stor udskrivning. Men det afhænger naturligvis af hvor mange gaver osv. man skal have med hjem og skal man have en harley t-shirt ved enhver harlybutik under vejs løber det jo også lidt op. Men ellers vil jeg sige at et budget pr. pers. $49 pr. dag. Ca. kr. 270.- pr. gæst pr. dag. vil dække langt de flestes behov.t.

Betaling

Selve rejsen betales over 2 rater. 1. rate betales 6 mdr. før afrejse eller når turen er tæt på udsolgt og er kr. 10.000.- pr. deltager og restbeløbet indbetales 3 mdr. inden afrejse.

- Klik her for at forhåndstilmelde dig

På turen kan der vælges mellem Harleys 4 mest eftertragtede modeller

Jeg har selv kørt flere af modellerne og synes ikke de virker specialt tunge eller store at køre på og var fatisk noget overrasket over vægten, jeg køre Dragstar 650 cc til dagligt og jeg synes ikke der var den store forskel selv om data siger noget andet, så jeg kan kun sige at de virker ikke så store eller tunge at håndterer, men jeg har valgt at ligge nogen data ud på modellerne så i kan se bl.a. højden som jo nok kan være et parameter for nogen:). Alle modeller har monteret sidetasker og vindskærm hvilket giver lidt ekstra komfort på så lang en tur, så kan vi også have lidt ekstra drikkelse med på cyklerne. Flere cykler har nok en kopholder monteret ved styret og det er faktisk noget jeg gerne vil anbefale, da vi køre igennem meget varme områder på turen, og det kræver at der drikkes en del væsket løbende, holderen passer perfekt til ½ litters vand, har cyklen ikke en på så køb en i butikken og det vil du ikke fortryde, hvis nogen skal have ekstra fodhvilere monteret på styrtbøjlen kan de også købes i butikken inden afgang. Alle cyklerne er under 2 år gamle og er stadig under fabriksgarantien, vi har alle den store MCforsikring med i rejsens pris.

 

Harley Davidson Softtail Harleydavidosn Fat Boy
Heritage Softail Fatboy.
Harley davidson Electra glide Harley davidson Roadking
Electra glide Road King

 

HARLEY Data:

softtail
weigth 718 lbs 326kg
Hight 27 in 68cm
Length 94.5 in. 240cm

Fat boy
weigth 694lbs 315kg
Hight 27 in 68cm
Length 94.3 in 240cm

Electra glide
weigth 827 lbs 375kg
Hight 30 in 76cm
Length 98.3 in 248cm

Road king
weigth 773 lbs 351kg
Hight 29 in 73cm
Length 94,2 in 238cm

Til sammenligning:

Dragstar 650
vægt 224kg
højde 71cm
Længde 245cm

Dragstar 1100
vægt 272kg
højde 71cm
Længde 246cm

Wildstar 1600
Vægt 312 kg
højde 71cm
Længde 249cmDEN DANSKE REJSEGARANTI:
Alle rejsekunder er omfattet af den Danske garantifond. Vores Reg.nr i fonden er: 2295

For yderligere info. vedr. turen kontakt:

 Mvh. MCUSA.DK

 Mobil: 30 202 204
 E-mail: info@mcusa.dk

MC rejser i USA