USA på MC kyst til kyst
www.mcusa.dk
 
MCUSA.DK
Mobil: 30 202 204 
Mail: info@mcusa.dk

 VELKOMMEN

 PROFIL

 TURE

 Kyst til Kyst

 Arizona - Route66

 Highway1-California

 Florida

 INFO MØDE

 FOTOS

 TILDMELDING

 BETINGELSER

 GRUPPER

 KONTAKT


 Hvem er vi...

 Mc rejse ledere

     

Jan
Bopæl: Fredericia
Daglig køretøj : Yamaha Dragstar 650 ccm

Jan har været bosat i USA i fler år, og har krydset USA et utal af gange, og har et stort kendskab til landet. Jan har bl.a. kørt kyst til kyst mere end 15 gange, Route 66, Highway 1, Turen langs den canadiske grænse, og kørt både øst og vestkysten i nord/sydgående retning, Arizona, Utah og Florida flere gange. Med andre ord, så har Jan et meget stort kendskab til USA. - Jan deltager på alle ture

         

Lars
Bopæl: Christiansfeld
Daglig køretøj : Suzuki Intruder VL 1500

Lars har gennem et tidligere arbejder ved flere lejligheder besøgt USA, men fik for alvor smag for USA i kombination med MC i forbindelse med deltagelse på en tur hvor Jan var guide.
Lars har kørt både kyst til kyst flere gange, Arizona, Utha samt Florida, og Route 66. - Lars deltager på de fleste ture.Vision

Der er vores vision at bringe drømmen om en MC tur i USA et stort skridt nærmere. Det er vores hensigt at tilbyde kvalitetsture i trykke rammer til et prisniveau hvor alm. danskere også kan være med.


 Hvordan kan det gøres til de priser:

Det var ved vores fælles interesse i at køre på MC i USA, at vi besluttede sideløbende med vores daglige erhverv at arrangere ture for oplevelseshungrende motorcyklister.
Det er da også derfor at turene kan gøres til en meget attraktiv pris, for vi har begge ved siden af dette lille rejsefirma anden indkomst, og gør dette mest af interesse.
De rabatter der kan opnåes ved at være mange kommer således alle til gode.

Det ligger os meget på sinde at skabe gode og isæt trykke rammer for turen og det er vigtigt for os at kunden skal have en oplevelse, både af køremæssig karakter, men så sandelig også således at når man kommer hjem fra vores ture, så har man et godt kendskab til USA generelt, og man har historierne bag mange af de seværdigheder man har set. - Trods lave priser er der ikke gået på kompromis med kvaliteten , hverken på hoteller eller Mc leje / forsikringer eller andet.DEN DANSKE REJSEGARANTI:
Alle rejsekunder er omfattet af den Danske garantifond. Vores Reg.nr i fonden er: 2295

 Mvh. MCUSA.DK

 Mobil: 30 202 204
 E-mail: info@mcusa.dk

MC rejser i USA